info@vickypylarinou.com

Οι περισσότεροι από εμάς δεν αναγνωρίζουμε πόσο άφθονοι είμαστε πραγματικά. Ακόμη και οι άνθρωποι που είναι πραγματικά «πλούσιοι» από οικονομική άποψη συνήθως εξακολουθούν να αισθάνονται ότι «δεν είναι αρκετά» και πρέπει να ανταγωνίζονται σε μη υγιές επίπεδο.

Ένα σημάδι ότι έχετε συνείδηση ​​της φτώχειας είναι εάν έχετε μια αίσθηση ανταγωνισμού όταν σκέφτεστε άλλους που προσφέρουν το ίδιο προϊόν ή υπηρεσία με εσάς. Εάν η σκέψη για τον «ανταγωνισμό» σας προκαλεί συναισθήματα φόβου, πανικού και ανησυχίας… τότε πιστεύετε ότι δεν υπάρχουν αρκετά χρήματα εκεί έξω και ότι πρέπει να παλέψετε με μανία για αυτό που σας ανήκει. Ρωτήστε τον εαυτό σας εάν πιστεύετε ότι όταν λαμβάνετε χρήματα (ή πόρους ή ευκαιρίες) αφαιρούνται από κάποιον άλλο! Νιώθετε ότι υπάρχει μια πίτα χρημάτων κάπου στον ουρανό και πρέπει να προσπαθήσετε να πάρετε το κομμάτι σας και να εμποδίσετε τους άλλους να κλέψουν αυτούς τους περιορισμένους πόρους;

Συχνά τέτοια συναισθήματα πηγάζουν από εμπειρίες παιδικής ηλικίας όπου είτε βιώσατε έλλειψη αναγκαίων αγαθών, είτε βρισκόσασταν σε ένα περιβάλλον με ενήλικες που αισθάνονταν μια μόνιμη έλλειψη—αγχώνονταν για τα χρήματα, μιλούσαν συνεχώς για την έλλειψή τους και ένιωθαν απαίσια που δεν τα είχαν. Όταν ακούμε «τα λεφτά δεν φυτρώνουν στα δέντρα», μπορεί να μας εμπνεύσει να γίνουμε «έξυπνοι» με τα έξοδά μας, αλλά συνήθως, απλώς μας κάνει να νιώθουμε έλλειψη αυτών. Αυτά τα συναισθήματα που σχετίζονται με τα χρήματα αφήνουν ένα ισχυρό αποτύπωμα πάνω μας που θα συνεχίσει να είναι η σχέση μας με τα χρήματα σε ασυνείδητο επίπεδο σε όλη μας τη ζωή, εκτός αν δουλέψουμε για να το αλλάξουμε. Γίνεται πεποίθηση, ακόμα κι αν το συνειδητό μυαλό μας προσπαθήσει να πιστέψει κάτι διαφορετικό.

Λοιπόν, πώς αλλάζετε μια πεποίθηση συνείδησης της φτώχειας; Με Αποδείξεις. Συνήθως αυτά που πιστεύουμε ή αλλιώς οι πεποιθήσεις μας προέρχονται από όσα μας έχουν διδάξει να πιστεύουμε και μετά βρίσκουμε «αποδείξεις» στη ζωή μας που εμφανίζουν αυτές τις πεποιθήσεις ως αληθινές. Όμως το να αλλάξεις τις πεποιθήσεις σου είναι μια δύσκολη διαδικασία για 2 λόγους. Το ένα είναι ότι όταν είμαστε παιδιά, πιστεύουμε αυτόματα αυτό που μας λένε οι ενήλικες επειδή η επιβίωσή μας εξαρτάται από αυτούς. Το άλλο είναι ότι το μυαλό μας είναι μηχανές που αναζητούν επιβεβαίωση. Εάν έχετε ακούσει ποτέ για την «αυτοεκπληρούμενη προφητεία», σημαίνει ότι θα αναζητήσουμε, θα βρούμε και θα κάνουμε αυτό που περιμένουμε να βρούμε. Αν μας πουν ότι υπάρχει έλλειψη χρημάτων, τότε ΒΛΕΠΟΥΜΕ γύρω μας έλλειψη χρημάτων, αρχίζουμε να περιμένουμε έλλειψη χρημάτων—την οποία μετά ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ, και έτσι ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ότι υπάρχει έλλειψη χρημάτων.

Για να ξεπεραστεί αυτό θα χρειαστεί δουλειά, αλλά αν θέλετε να το αλλάξετε πρέπει να ξεκινήσετε από εδώ:

·    Ψάξτε για αποδείξεις ότι, στην πραγματικότητα, ΕΧΕΤΕ χρήματα κοιτάζοντας αυτούς που έχουν λιγότερα.

·      Αναζητήστε αποδείξεις ότι τα χρήματα είναι εύκολο να τα αποκτήσετε, θυμίζοντας στιγμές στη ζωή σας που εμφανίστηκαν από το πουθενά.

·     Αναζητήστε στοιχεία ότι υπάρχουν περισσότερα από ΑΡΚΕΤΑ στον κόσμο εξετάζοντας πόσοι εκατομμυριούχοι και δισεκατομμυριούχοι υπάρχουν στον  κόσμο (αν αισθάνεστε εχθρικοί απέναντί ​​τους, αναμένετε το επόμενο αρθρο μου).

·     Αναζητήστε αποδείξεις ότι στην πραγματικότητα δεν υπάρχει ανταγωνισμός επειδή οι «σωστοί πελάτες» κάθε ατόμου θα τους βρουν.

·     Θυμηθείτε ότι ακόμη και σε εκείνες τις περιπτώσεις όπου Φαίνεται ότι τα χρήματα «δεν είναι αρκετά», προκαλείται από λανθασμένη κατανομή πόρων και ότι μαθαίνετε να βρίσκεστε στο σωστό πλαίσιο για να διαθέσετε τους πόρους προς την κατεύθυνση σας.

Ξεπεράστε τη πεποίθηση της Φτώχειας

Πιστεύετε ότι όταν λαμβάνετε χρήματα (ή πόρους ή ευκαιρίες), αφαιρούνται από κάποιον άλλο; Αισθάνεστε ότι υπάρχουν περιορισμένοι πόροι για να προχωρήσετε; Να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου!!!!

Αναζητήστε στοιχεία ότι υπάρχει ΑΦΘΟΝΙΑ:

Ποιες συνθήκες μπορείτε να παρατηρήσετε στη ζωή σας ή στον κόσμο που σας δείχνουν ότι, στην πραγματικότητα, ΕΧΕΤΕ χρήματα και αφθονία (ίσως φαίνεται σε σύγκριση με άλλους):

Ποιες στιγμές στη ζωή σας έχουν έρθει τα χρήματα εύκολα, από το πουθενά ή ακριβώς όταν τα χρειαζόσασταν;

Κάντε κάποια έρευνα και μάθετε πόσοι εκατομμυριούχοι και δισεκατομμυριούχοι υπάρχουν στη χώρα σας, στην πολιτεία σας και στην πόλη σας… πόσοι είναι; Νιώθεις ότι αυτό είναι πολύς κόσμος;

Τι στοιχεία είχατε στη ζωή σας ότι στην πραγματικότητα δεν υπάρχει ανταγωνισμός επειδή οι «σωστοί πελάτες» κάθε ατόμου θα τους βρουν;

Μπορείτε να βρείτε αρκετά στοιχεία για να πιστέψετε ότι ο κόσμος έχει άφθονους πόρους και ότι εάν αλλάξετε τη νοοτροπία των χρημάτων σας και κάνετε βήματα προς την αλλαγή της κατανομής ΣΑΣ αυτών των πόρων, μπορείτε, στην πραγματικότητα, να δημιουργήσετε περισσότερη αφθονία; Αν όχι, τι σας κρατά πίσω;

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, πόσες φορές σκέφτεστε κάτι σαν «Έλα! Αυτό το άτομο/επιχείρηση/λογαριασμός κερδίζει πάρα πολλά χρήματα με αυτήν την προσωπικότητα/προϊόν/ιδέα και ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ;;;” Θέλω να ακούσω παραδείγματα…

 

slogan

Κριτικές - Σχόλια

  • Οι συνεδρίες μου με τη Βίκυ αποδείχθηκαν άκρως αποδοτικές και αποτελεσματικές.

    Κατάφερε από την αρχή να κατανοήσει τις ανάγκες μου ώστε να μου προσφέρει την καθοδήγηση που χρειαζόμουν.

    Ολοκληρώνοντας το coaching πρόγραμμα της είμαι πιο αισιόδοξη, σίγουρη κι έτοιμη να πετυχαίνω κάθε καινούριο στόχο που θέτω.
  • Όταν γνώρισα τη Βίκυ είχα απλά μία επιχειρηματική ιδέα. Όμως οι πολλές φωνές μέσα στο κεφάλι μου αλλά και έξω από αυτό δεν με άφηναν ούτε να την ξεκινήσω.

    Σήμερα, ολοκληρώνοντας το Business Coaching πρόγραμμα, έχω ξεπεράσει όλα όσα με κρατούσαν πίσω, έχω μια επιχείρηση έτοιμη με ξεκάθαρους στόχους και κοινό.

    Ήδη έκλεισα τον πρώτο μου πελάτη και δεν κρατιέμαι για την συνέχεια. Σε ευχαριστώ.
  • Τη συγκεκριμένη περίοδο στη ζωή μου όλα ανατράπηκαν. Η πανδημία έφερε τα πάνω κάτω στην επαγγελματική και συνεπήρε και την προσωπική μου ζωή. Μετά από 26 χρόνια με τη δίκη μου επιτυχημένη επιχείρηση φέτος ήταν η πρώτη φορά που δεν τη λειτούργησα, έχασα κάθε όρεξη για οποιαδήποτε δραστηριότητα και σκεφτόμουν σοβαρά να κλείσω την εταιρία μου.

    Τότε, ήλθε στο δρόμο μου η Βίκυ και με το γλυκό, ευθύ και επαγγελματικό της τρόπο με βοήθησε να ξεπεράσω τα εμπόδια, να κατανοήσω τι πραγματικά ήθελα (απλά να ερωτευτώ την επιχείρηση μου από την αρχή), να θέσω ξεκάθαρους στόχους και να κάνω συγκεκριμένα βήματα για την ολοκλήρωση αυτών. Νιώθω πραγματικά ευγνώμων που πήρα την απόφαση να δοκιμάσω το Business Coaching με τη Βίκυ με αποτέλεσμα να πάρω τις καλύτερες αποφάσεις για το μέλλον με μια πνοή αισιοδοξίας.

    Σε ευχαριστώ για όλα.
  • Αισθάνομαι ευγνώμων που είχα τη Βίκυ δίπλα μου, σε μία από τις πιο σημαντικές, μα Ω! τόσο δύσκολες στιγμές στη ζωή μου, για να με βοηθήσει και να με κατευθύνει μέσα στη μετάβαση που περνούσα η οποία με οδήγησε στη σημερινή, νέα, ευτυχισμένη μου ζωή!!!

    Η αγάπη για εμένα ήλθε από μακριά, ήταν αληθινή και ένιωθα πως ήταν η σωστή απόφαση. Αλλά για να μπορέσω να ζήσω με τον σύντροφό μου, έπρεπε να αλλάξω χώρα και δουλειά! Αισθανόμουν πολύ μπερδεμένη, χωρίς ελπίδα και ήμουν έτοιμη να δώσω τέλος σε μία υγιή και όμορφη σχέση επειδή δεν μπορούσα να καταλάβω πως αυτό που περνούσα, στην πραγματικότητα δεν ήταν δυσκολία αλλά μία υπέροχη ευκαιρία.

    Η Βίκυ ήταν εκεί για να με βοηθήσει, με την εμπειρία της και την εξειδίκευσή της, να βάλω τις σκέψεις και τα συναισθήματά μου σε μία σειρά για να αποφασίσω τι ήταν το καλύτερο, πρώτα από όλα για εμένα και στη συνέχεια για τη σχέση μου.

    Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!!
  • Βίκυ σε ευχαριστώ που με βοήθησες να βρω τον σκοπό στη ζωή μου. Αυτό το κορίτσι έχει όλα τα κατάλληλα εργαλεία και τη μεθοδολογία για να σε κάνει να δεις ότι δεν μπορείς να συνειδητοποιήσεις από μόνη σου όταν είσαι κολλημένη στη ρουτίνα της καθημερινότητας.

    Εξαιρετική επαγγελματίας αλλά φιλική, οι πρακτικές της είναι τόσο βοηθητικές και ενδυναμωτικές που ένιωσα να μιλάω σε μία φίλη μου γεμάτη σοφία. Με βοήθησε να συνειδητοποιήσω πως ήμουν κολλημένη σε μία δουλειά που δεν με γέμιζε.

    Μαζί, ανακαλύψαμε τα ταλέντα μου και τι αγαπώ πραγματικά. Και τώρα είμαι τόσο χαρούμενη που μπορώ να πω, πως έχω ήδη ξεκινήσει το ταξίδι μου να αλλάξω τη δουλειά μου και να την μετατρέψω σε δημιουργική και διασκεδαστική απασχόληση! Όπως είμαι εγώ δηλαδή!
Xρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την χρήση των cookies. Περισσότερα...